top of page

OVER ONS

IMG_9187.jpg

Radical Research helpt jou om je klant beter te begrijpen en de behoeftes van deze klant in kaart te brengen. Op die manier kan je werken aan verbeterde en vernieuwde producten en diensten die geheel in het teken staan en draaien om de klant. En gelukkige gebruikers leveren uiteindelijk een hogere conversie op en een betere beoordeling ten aanzien van jouw product. 

Bij Radical Research werken we met beproefde onderzoekstechnieken en ervaren onderzoekers, die zich niet alleen hebben bekwaamd het uitvoeren van het onderzoek, maar tevens weten hoe je de inzichten kunt vertalen naar bruikbare inzichten en concepten. Je neemt dus niet alleen een onderzoek af, maar een compleet resultaat wat je direct kunt gaan implementeren. 

We geloven in een continu verbeterproces en bieden daarom de mogelijk om een abonnement af te nemen, waarbij je je product of dienst middels diverse iteraties constant blijft analyseren en bijschaven.

HET TEAM

stephanie viersma.jpeg

Stephanie Viersma

Service Design Facilitator & Researcher

mario tedde.jpeg

Mario Tedde

UX Consultant &
Senior Researcher

jaleesa panhuis.jpeg

Jaleesa Panhuis

User Experience Designer & Researcher

We werken bij Radical Research met een flexibele schil van ervaren onderzoekers en ontwerpers en zorgen met onze Academy ervoor dat iedereen dezelfde werkwijze hanteert.

marcel jansens.jpeg

Marcel Jansens

Innovation coach & Researcher 

Schermafbeelding 2022-09-09 om 12.48_edited.jpg

Leonie Alberga

Research & Facilitator Trainee

edwin nollen.jpeg

Edwin Nollen

Digital Product Designer & Usability Researcher

bottom of page